bg
ISEKI TG6687

Новите 4 цилиндрови японски трактори ISEKI TG6687 - отличният избор за успешно земеделие

30 Ноември 2023 г.
Когато става въпрос за японски трактори - ISEKI е емблемата, която символизира здравина, върхово качиство, икономичност и иновации на достъпна цена. 

Новите 4 цилиндрови японски трактори ISEKI TG6687 придобиват все по-голяма популярност и стават предпочитаният избор сред българските фермери през последните месеци. В тази връзка официалният вносител на марката за България - фирма Скайтрак са осигурили вече налични на склад модели за нуждите на земеделските производители. За разлика от други брандове, клиентите тук няма да се налага да чакат с месеци за доставка. До изчерпване на количествата Скайтрак предлага новия ISEKI TG 6687 на промоционалната цена от 59 800.00 лв./без ДДС.

ISEKI TG 6687 е най-големият модел сред компактните японски трактори, като вече е в нова, обновена версия с 4 цилиндров двигател STAGE V и номинална мощност 70 к.с. Тракторът е предназначен за интензивна работа в средни по размер земеделски и овощни градини, животновъдни ферми, както и за спомагателен трактор в големи аграрни стопанства. ISEKI TG 6687 е идеален също и за комунални дейности и обработки на зелени площи.

Новия модел се предлага със синхронизирана скоростна кутия с 12 предни и 12 задни предавки, като максималната скорост е 36 км./ч.. Маневрирането е изключително комфортно благодарение на електро-хидравличния реверс. 

Капацитетът на триточковата навесна система е 1580 кг., като стандартно се предлага с 4 хидравлични извода. Оператора може да избира между 540 и 750 оборота в минута на ВОМ-а, а управлението на повдигащите рамене е лесно и удобно от бърз бутон разположен на калника на трактора. Опционално тракторът може да бъде оборудван и с предна навесна система за комунални нужди. Тракторът има също така и заготовки за монтиране на челен товарач. 

В кабината на новия  ISEKI TG 6687 операторът ще се наслади на чудесна видимост и комфорт, благодарение на наличните климатик, въздушна седалка и аудио-музикална система. Новост са подобрените филтри за чист въздух в кабината, а също страничните отваряеми прозорци и подгряване на задното стъкло.

Новият ISEKI TG 6687 e оборудван със система за автоматично почистване на DPF филтъра чрез натискане на бутон, а достъпът за сервизиране на филтрите и проверка на маслото е осигурен без да е нужно отваряне на капака на двигателя. 

Емблематичната здравина и производителност на японските трактори Iseki се съчетава отлично с красивия външен дизайн, което ги прави предпочитани от фермерите. В допълнение съотношението между мощност и цена е най-доброто на българския пазар, а фирма Скайтрак - официален вносител на ISEKI, предлага и специални лизингови схеми за покупка на изплащане с 20% първоначална вноска и опция за удължена гаранция. 

За повече информация позвънете на 0888 666 000 или посетете skytrak.bg или iseki.bg 
2015-2021 © Всички права запазени - Скайтрак ООД