bg
20-24-и Февруари

От 20 до 24 Февруари Скайтрак организира специални дни с промоции за трактори и агротехника (ПОКАНА)

08 Февруари 2024 г.
Земеделски производители и фермери от цялата страна са поканени на специално събитие, организирано от Скайтрак, което ще се състои в търговско-сервизната база и шоурум за нови японски трактори ISEKI, разположени на главния път Пловдив - Карлово, близо до разклона за село Калояново.

Събитието ще се проведе от 20-и до 24-и Февруари 2024 година. През тези дни, посетителите ще имат възможността да се възползват от специални промоции за всички модели нови японски трактори ISEKI, както и да получат специални промоционални оферти за цялата гама прикачен инвентар.

Събитието ще предложи на земеделските производители и фермери не само промо цени и лизингови оферти, но и допълнителни изненади като подаръци, вкусна храна, музика и приятелско отношение. Това е чудесна възможност за всички, които търсят да обновят или разширят своето земеделско оборудване, да се срещнат с професионалисти от Скайтрак и да получат полезни съвети, както и да обменят опит и идеи със свои колеги, които ще бъдат на мястото на събитието.

Фермерите ще могат да разгледат новите модели трактори  ISEKI TG 6687 - 70к.с., Stage V; Iseki TG 6557 с кабина, 4 цилиндров, Stage V ; Iseki TLE 4550 с кабина и без кабина ;  Iseki TLE 3410 + челен товарач и други.

От прикачния инвентар, Скайтрак ще покаже решения за почвообработка, косене, мулчиране, сеитба, пръскане и специализирани машини за зеленчукопроизводство и овощарство.

За повече информация: 0888 666 000



 
2015-2021 © Всички права запазени - Скайтрак ООД