bg
Скайтрак

Скайтрак отчете силен интерес и много продажби по време на Специалните дни на ISEKI в базата си (ВИДЕО)

08 Март 2024 г.
В края на февруари, Скайтрак бе домакин на изключително събитие, което привлече вниманието на множество земеделски производители от цяла България– Специалните дни с промоции за нови японски трактори ISEKI и пълната гама прикачен инвентар. Това беше уникална възможност за фермерите да се запознаят отблизо с най-новите модели японски трактори ISEKI и цялостни решения в областта на земеделската техника.

Акцентът върху промоционалните цени и атрактивните лизингови условия се оказа ключов за успеха на събитието. Посетителите, привлечени от изгодните предложения, имаха възможността да се запознаят отблизо с техническите характеристики и предимства на тракторите ISEKI, както и с широката гама от прикачно оборудване, което дава решения за специфичните изисквания на различните земеделски сектори - овощарство, зеленчукопроизводство и оранжерийно произвопдство, лозарство, отглеждане на етерично-маслени култури и др.

По време на събитието, което продължи 5 дни, Скайтрак не само представи висококачествената техника на японския гигант ISEKI, но и демонстрира своя ангажимент към подкрепата на българските фермери чрез предлагането на продукти, които могат значително да подобрят ефективността и конкурентоспособността в техните стопанства.

Резултатът от Специалните дни бе значителен брой сключени сделки, което подчертава високия интерес и доверие към марката ISEKI и политиката на Скайтрак за достъпни цени и изгодни условия. Успехът на събитието е ясно доказателство за растящата нужда от модернизация в българското земеделие и желанието на фермерите да инвестират в надеждна и ефикасна техника за своите стопанства.

Специалните дни в Скайтрак оставиха трайно впечатление на посетителите и поставиха основите за бъдещи успешни инициативи, насочени към подкрепа и развитие на земеделския сектор в България. Събитието доказа, че когато се предлагат качествени продукти на конкурентни цени, интересът е гарантиран, а ползите за фермерите - високи.

За повече информация : 0888 666 000
2015-2021 © Всички права запазени - Скайтрак ООД