bg
ISEKI

Тракторите ISEKI стават предпочитани в комплектации за нуждите на българските общини (ВИДЕО)

28 Януари 2021 г.
Поредна българска община избра японската марка ISEKI за надежден и икономичен трактор, който да извършва всички нужни дейности по поддръжка. В Община Раднево ще работи новия модел ISEKI TLE 4490 оборудван с кабина и пълна комплектация за снегопочистване, обработка на пътищата със сол през зимата, както и за почистване на силно затревени площи.

Iseki TLE 4490 е с мощност 55 к.с., осигурявани от 4 цилиндров турбо-дизелов двигател. Тракторът е със здрава механична 8 степенна скоростна кутия с реверс за бързо и удобно маневриране при скоростен диапазон от 1,6 до 26,2 км./ч.  

За нуждите на Община Раднево, тракторът подготвен от Скайтрак е в комплектация с хидравлично регулируемо гребло за сняг, което позволява двустранно изхвърляне на снега. За още по-качествено и финно почистване на пътните настилки, тракторът бе окомплектован и с нов модел хидравлично задвижвана четка. Към комплектацията за зимна поддржка бе включена и навесна машина за разхвърляне на сол.

За обработка на силно затревени площи, както и места с храсти и клони, които се нуждаят от качествено почистване, японският трактор ISEKI TLE 4490 бе агрегатиран и с навесен мулчер (шредер) Carrera със странично изместване.

Машината е много здрава, има голяма скоростна кутия, която не позволява загряване при тежки натоварвания. Освен стандартно почистване на зелени площи, изнасящото рамо позволява почистване на канавки и крайпътни участъци.

За универсални нужди, към цялата поръчка на Община Раднево, бе доставено и поцинковано двуосно ремарке с хидравличен цилиндър за разтоварване.
-
За повече информация и оферта за подобна комплектация, можете да се свържете със Скайтрак на телефони: 0888 71 36 89 ; 0888 666 000 ; info@skytrak.bg 
2015-2021 © Всички права запазени - Скайтрак ООД