bg
Iseki

Ферма Green To Go: Тракторите Iseki са универсалният помощник в земеделието (ВИДЕО)

21 Ноември 2019 г.
Фермата Green To Go е специализирана в отглеждането на листни зеленчуци и бейби листа от спанак, рукола, различни видове салати и свежи подправки. През 2012 г. собствениците на стопанството започват да отглеждат 30 дка. зеленчуци на открити площи в село Черньово община Ихтиман с много ентусиазъм, планове и идеи.
 
Днес Green To Go е една от водещите компании, която създава качествен и здравословен листен зеленчук. В своята работа те се доверяват на трактори Iseki и на Скайтрак, като партньор в обезпечаването на стопанството с качествена земеделска техника.
 
Стефан Цонев, един от управителите на фермата разказва, че
първата машина, с която започват работа в стопанството, е употребяван трактор Kubota, също закупен от фирма Скайтрак. Още тогава високият професионализъм и доброто отношение, печелят стопанството като клиент. Тракторът работи и до днес и Стефан го определя като уникална машина.
 
Разширяването на дейността на зеленчуковата градина води до нуждата от нова и по-високопроизводителна техника. Тук обаче идват и предизвикателствата.
 
Стефан споделя, че отглеждането на салатите и подправките е наложило изискванията към новата машина да бъдат високи. Единствено фирма Скайтрак успява да отговори на всички тях - персонализират  трактора до такава степен, че той на 100% да отговаря на зададените параметри, както по отношение на ширина на гумите, височина, така и за работа с големия набор от прикачен инвентар, който се ползва във фермата.
2015-2021 © Всички права запазени - Скайтрак ООД