bg

За нас

Скайтрак е официален вносител на японските трактори ISEKI за България. Компанията разполага с нов търговско-сервизен център, който се намира на главния път Пловдив-Карлово, след разклона за село Калояново.


 
Във фирмата работят търговски и сервизни експерти, които имат дългогодишен опит в продажбите и обслужването на земеделска техника.


 
Скайтрак предлага в своята модерна база комплексни технологични решения за овощари, зеленчукопроизводители, животновъди и зърнопроизводители. Пълната гама нови трактори ISEKI покрива и нуждите от специализирана комунална техника и машини за подръжка на зелени площи и паркови  пространства.


Освен нови трактори, Скайтрак е директен вносител от Япония и на употребявани трактори. Фирмата постоянно поддържа на склад богати наличности от употребявани трактори, но също така Скайтрак предлага услугата за внос на употребявани трактори от Япония по поръчка и конкретни спецификации според изискванията на клиента. В зависимост от типа на земеделското стопанство , в сферата на зеленчукопроизводството, овощарството, животновъдните ферми, лозарството или зърнопроизводството. Скайтрак доставя точния трактор!


За повече информация и връзка с нас :
Адрес:
Главен път Пловдив - Карлово, след разклона за село Калояново

e-mail:
info@skytrak.bg

Телефони:
0888666000
031596120

2015-2021 © Всички права запазени - Скайтрак ООД