bg

Новини

Скайтрак
Скайтрак отчете силен интерес и много продажби по време на Специалните дни на ISEKI в базата си (ВИДЕО)
08 Март 2024 г.
В края на февруари, Скайтрак бе домакин на изключително събитие, което привлече вниманието на множество земеделски производители от цяла България– Специалните дни с промоции за нови японски трактори ISEKI и пълната гама прикачен инвентар. Това беше уникална възможност за фермерите да се запознаят отблизо с най-новите модели японски трактори ISEKI и цялостни решения в областта на земеделската техника.
20-24-и Февруари
От 20 до 24 Февруари Скайтрак организира специални дни с промоции за трактори и агротехника (ПОКАНА)
08 Февруари 2024 г.
Земеделски производители и фермери от цялата страна са поканени на специално събитие, организирано от Скайтрак, което ще се състои в търговско-сервизната база и шоурум за нови японски трактори ISEKI, разположени на главния път Пловдив - Карлово, близо до разклона за село Калояново.
ISEKI TLE 4550
ISEKI TLE 4550 - достъпното решение за българския фермер
14 Декември 2023 г.
Освен техническите си предимства, новият модел привлича вниманието на фермерите и с изгодните финансови условия за придобиване. Предлага се възможност и за преференциален лизинг с ниска лихва и удължен срок на изплащане до 60 месеца, което прави трактора достъпен за широк кръг земеделски производители.
нов трактор ISEKI
Купете нов трактор ISEKI с проект за агротехника по НПВУ
12 Септември 2023 г.
Със стартирането на новата процедура, част от НПВУ -  "ИНВЕСТИЦИИ В ТЕХНОЛОГИЧНА И ЕКОЛОГИЧНА МОДЕРНИЗАЦИЯ" земеделските производители и агро фирми ще могат да кандидатстват с проекти за земеделска техника с 50% субсидия.
Скайтрак
Японско качество и цялостни решения за земеделие показа Скайтрак на АГРА 2023 (ВИДЕО)
09 Март 2023 г.
Най-новата гама японски трактори ISEKI с двигатели Stage V привлякоха вниманието на земеделците по време на международното изложение АГРА 2023, което се проведе традиционно в Пловдив.
 
ISEKI TLE 3410
Новите модели японски трактори ISEKI с двигатели Stage V са вече в България
21 Април 2022 г.
Японските трактори ISEKI, които вече се утвърдиха на българския пазар със своето високо качество и най-добро съотношение между мощност и цена, са вече в България с няколко нови серии. Това съобщиха от официалният вносител на марката - фирма Скайтрак
Скайтрак
Скайтрак отчете силен интерес към тракторите ISEKI по време на АГРА 2022
18 Март 2022 г.
Най-силен интерес от страна на земеделските производители бе отчетен към новите модели японски трактори ISEKI, които вече се утвърдиха на българския пазар със своето високо качество и най-добро съотношение между мощност и цена. По време на АГРА 2022 бяха показани едни от най-популярните модели ISEKI, a новината от изложението е, че през месец Май Скайтрак ще внесе и първите изцяло нови модели японски трактори ISEKI с двигатели Stage V.
ISEKI
ISEKI сa отлични за овощарството, защото са с малък габарит и много хубав радиус на обръщане (ВИДЕО)
14 Юли 2021 г.
Константин Витанов от Перущица се занимава със земеделие повече от 22 години, като отглежда основно череши и сливи. Насажденията в стопанството са разположени на площ от 350 декара.  В края на кампанията, овощарят отчита годината като предизвикателна, но е доволен от постигнатия резултат, като произведените количества череши са повече от 2020 г.
2015-2021 © Всички права запазени - Скайтрак ООД