bg

ISEKI SXE 218

Самоходната косачка ISEKI SXE 218 е предпочитаната косачка за зелени площи. Тя намира приложение както в частни имоти, така и са ефективно и бързо косене на зеленчи площи в хотели, паркове, градини, обществени пространства и др.
Помощ за Вашият избор? Пишете ни или се обадете: 0888 666 000
Марка
Косачката е оборудвана с голяма кош с капацитет от 310 литра, който спестява време за чести разтоварвания на събраната зелена маса.

Работната ширина на откоса е 105 см., което при относително високата скорост на косене позволява обработката на големи площи за малко време.

Управлението на самоходната косачка ISEKI SXE 218 е много лесно благодарение на хидростатичната трансмисия за управление с педали - за вдижение напред и назад, без нужда от превключване на предавки и използване на съединител.

Двата косящи диска, с които е оборудвана косачката са с електромагнитно управление и осигуряват висока ефективност и надеждност при среща с твърди предмети.

Iseki е абсолютен лидер в сферата на машините за зелени площи и комунална техниак в цяла Европа, особено в Германия и Франция.

За нуждите на българските клиенти, Скайтрак - официален дилър на японския бранд ISEKI, предлага много изгоден лизинг за покупка на всички продукти с марката ISEKI, вкл. на новата и бързо набираща голяма популярност самоходна косачка ISEKI SXE 218.

За повече информация, цена и консултация: 0888 666 000 - Скайтрак

За покупка на лизинг и получаване на промо оферта: 0888 713 689
2015-2021 © Всички права запазени - Скайтрак ООД