bg
АГРА 2017: Скайтрак показва цялата гама японски трактори ISEKI и богат избор от прикачен инвентар

АГРА 2017: Скайтрак показва цялата гама японски трактори ISEKI и богат избор от прикачен инвентар

22 Февруари 2017 г.
Официалният вносител на японските трактори ISEKI за България - Скайтрак ще вземе силно участие на Агра 2017, от 22 до 26 -и  Февруари в Международен панаир Пловдив.

Компанията ще посрещне своите клиенти и партньори на изцяло обновен щанд пред палата № 3, на който ще предложи комплексни технологични решения за овощари, зеленчукопроизводители, животновъди и зърнопроизводители.

Само по време на АГРА 2017, Скайтрак ще предостави специални ценови и лизингови условия за новите трактори ISEKI. Получете промоционална и персонална оферта за трактор и прикачен инвентар, като посетите щанда на фирмата или уговорите среща на : 0888 666 000.

Фермерите ще имат възможност да видят пълната гама нови трактори ISEKI,  покриващи всички нужди в селското стопанство, както и нуждите от специализирана комунална техника и машини за поддръжка на зелени площи, паркови пространства и пътища.

Специално за изложението от фирма Скайтрак предлагат тракторите ISEKI с осигурено финансиране - лизинг с 0% лихва за 2 години и 3,6% до 5 години.

Всеки ден по време на изложението от 11,30 до 12,30 на щанда на фирма Скайтрак ще се провежда часът на ISEKI. По време на него на чаша вино фермерите ще имат възможност да се запознаят с всички новости с бранда  Iseki, както и да вземат участие в томболата с награди и да спечелят в края на изложението голямата награда - торачка Megametal !  На изложбената площ на фирма Скайтрак, земеделците ще могат да получат специална оферта за закупуване на налични на склад употребявани японски трактори - от марките -  Kubota, Iseki, Mitsubishi, Shibaura, Yanmar, Hinomoto. Изборът на подходящ инвентар също е гарантиран от специалистите в Скайтрак по време на изложението.
2015-2021 © Всички права запазени - Скайтрак ООД