bg
ISEKI TJA 8100 - Универсален японски трактор за професионално земеделие

ISEKI TJA 8100 - Универсален японски трактор за професионално земеделие

11 Април 2019 г.
Скайтрак предлага преференциален лизинг за ограничени бройки от универсалния трактор ISEKI TJA 8100, подходящ за работа в по-големи стопанства.

ISEKI TJA 8100 е универсален трактор за широко приложение и цялостни работни задачи в земеделските стопанства. Оборудван е с икономичен и високопроизводителен Common Rail дизелов двигател SISU, с мощност 102 к.с.

В зависимост от размера на стопанството, тракторът може да бъде използван като основен или като допълнителен.  Подходящ е за всякакви агротехнически операции, включително за почвообработка, пръскане на площи със зърнени култури, работа с големи шредери и косачки, работа с балировачки, ремаркета, фуражо-раздаващи ремаркета и т.н. Опционално може да бъде оборудван с челен товарач.

До края на месец Април можете да закупите новия японски трактор ISEKI TJA 8100 с мощност 102 к.с. при следните преференциални условия:
  • 0% лихва за 24 месеца
  • 20% авансова вноска върху стойността без ДДС

или
  • 3,6% лихва за 60 месеца
  • 20% авансова вноска върху стойността без ДДС
За повече информация относно възможностите за лизинг, консултация и тест драйв на трактора, се свържете още сега със Скайтрак на: 0888 666 000


Новите трактори ISEKI TJA 8100 имат синхронизирана скоростна кутия и електро-хидравличен реверс (PowerShuttle). За разлика от моделът TJA 8080, при флагманът TJA 8100 броят на предавките е увеличен от 18/18 на 36 предни и 36 задни. За нуждата при тежки операции тракторът е оборудван с крийпър, който е с работен диапазон от 0,3 до 12 км./ч. Максималната транспортна скорост на трактора е 39 км/ч.

ISEKI TJA 8100 е оборудван също с хидравлични изводи и джойстик за работа с челен товарач.

Тракторите от серията ISEKI TJA са снабдени със системата I-Turn за висока маневреност и минимално утъпкване на почвата с избор за завиване с включено или изключено двойно предаване.

Кабина
Климатизираната и обезшумена кабина е много просторна и всички лостове за управление са разположени от дясната страна на оператора за по-голямо удобство. Седалката Grammer с въздушно окачване- гарантира отличен комфорт по време на работа.

Двигател
Двигателят при ISEKI TJA 8100 е изключително здрав и икономичен с турбокомпресор и интеркулер. Серийно се предлага със система BOSCH за електронна оптимизация на натоварването на двигателя спрямо работните операции. 

Навесна система
Задната навесна система при този трактор е с капацитет на повдигане 3400 кг., а опционалната предна навесна система може да агрегатира навесен инвентар с маса до 1800 кг. Куплунгите за хидравлика на прикачен инвентар са 4 броя. Тракторът е оборудван с независим ВОМ, който дава възможност за работа при специфични условия на полето и във фермата, когато трябва тракторът да е спрял, а ВОМ-ът да продължава да работи. Подходящ за работа с балопреси, фуражни миксери и мн.др.
2015-2021 © Всички права запазени - Скайтрак ООД