bg
ISEKI - лидерът в решенията за снегопочистване (ВИДЕО)

ISEKI - лидерът в решенията за снегопочистване (ВИДЕО)

06 Януари 2017 г.
Община Сливо Поле, едно красиво късче в близост до дунавския град Русе осигури на своите жители, спокоен зимен сезон, по отношение на почистването на града. Това стана възможно благодарение на съвместното сътрудничество между общината и фирма Скайтрак, официален вносител на лидерът в комуналната техника - японският производител ISEKI.

В началото на зимния сезон, Скайтрак достави в Сливо поле малогабаритният трактор Iseki TH 4335, окомплектован с двустранно хидравлично регулируемо гребло за сняг ISEKI и професионален опесъчител.

Тракторът е оборудван с икономичен и тих  3-цилиндров дизелов двигател, с мощност 37 к.с. Машината има хидростатична трансмисия, подобрен активен преден мост и иновативна система за синхронизирано управление на двигателя, според натоварването. Всички контролни уреди на трактора са удобно разположени и лесни за превключване.

Валентин Атанасов, кмет на община Сливо Поле, сподели защо общината се е спряла именно на това оборудване.

"Нещата, които са необходими за почистването са осигурени. Става въпрос за техниката, а този трактор е последната придобивка. Той е малогабаритен, но с него искаме да почистваме местата пред обществените заведения - поликниника, училища, община, паркове, където следва да се почиства на ръка. Именно затова сме пристъпили към закупуване на малогабаритна, но многофункционална техника, като този малогабаритен трактор. Хубавото при него е, че може и едновременно да опесъчава, което прави едно сигурно почистване на обществените места." 

С този трактор всяка община може да бъде спокойна за почистването, както за зимния период, така и за пролетния и летния, с допълнително оборудване като косачки, четки за почистване и друг инвентар, необходим за поддръжка на зелени площи.

Повече информация за японските трактори ISEKI и оборудването за снегопочистване, може да получите от официалният вносител на марката фирма Скайтрак, на телефон 0888 666 000 
 
2015-2021 © Всички права запазени - Скайтрак ООД