bg
Имате нужда от пръскачка? Доверете се на доказаното качество!

Имате нужда от пръскачка? Доверете се на доказаното качество!

22 Април 2019 г.
Точно преди началото на активния сезон за грижи в овощните градини, за много от земеделските производители е време за избор на навесна или прикачна пръскачка.

Скайтрак предлага на овощарите съчетание от високо качество и ниска цена за своите навесни и прикачни пръскачки с марка AGRON. 

Пръскачките имат няколко съществени предимства спрямо други марки на пазара. Всички те са много важни за взимането на правилно решение за покупка на пръскачка. 

Пръскачките, които Скайтрак предлага са с резервоар за препарат с UV защита, което ги предпазва от повреждане и напукване при излагане за дълго време на пряка слънчева светлина. В допълнение е налице и резервоар за чиста вода, честно нужен при работата на полето.

Друго важно предимство при пръскачките AGRON, специално произведени по избрани спецификации за Скайтрак, са:
  • италианска тримембранна помпа UDOR Delta
  • италиански керамични дюзи
  • 4 броя TURBO дюзи за образуване на качествен и висок облак
  • голям 925 мм. вентилатор с възможност за регулация на перките *
Моделите, които Скайтрак предлага покриват всички нужди на овощарите, като се започне от вентилаторна пръскачка с обем 220 литра и се стигне до вентилаторна пръскачка с обем 650 литра.

При навесните пръскачки в допълнение се предлагат и модели с комбинация между вентилатор и пръскащи щанги - т.нар. комбинирани пръскачки.

При големите прикачни пръскачки са налични модели с капацитет от 1000 и 1500 литра. Те са оборудвани , керамични дюзи за високо налягане на престижната марка - GEOLine, Италия.

За повече информация и специална цена: 0888 666 000
2015-2021 © Всички права запазени - Скайтрак ООД