bg
Мулчерите за шредиране на клони в овощните градини спестяват време и подобряват почвата

Мулчерите за шредиране на клони в овощните градини спестяват време и подобряват почвата

29 Май 2019 г.
Мулчерите за шредиране на клони в овощните градини спестяват време и подобряват почвата, независимо дали се употребяват в началото на годината при първото сезонно подрязване в края на Януари и през Февруари или през активноя сезон.

Всеки овощар с обща площ на градините над 10 декара се нуждае от стартов модел шредер. Всеки овощар с градини над 50 декара, се нуждае от среден клас шредер, а всеки овощар с над 100 декара овощни градини задължително се нуждае от професионален шредер от среден и висок клас. 

Именно за нуждите на професионалните овощари Скайтрак предлага доказани със своето качество и проиузводителност шредери на марката CARRERA.

Мулчерите за шредиране на клони и растителни остатъци в междуредията на градините спестяват ценно време от ръчно събиране, разходи за сезонни работници, а също и решават проблема с тяхното евентуално изграяне или надробяване чрез дробилки, за които също е нужна инвестиция.

Мулчерите (шредерите) CARRERA са разделени на няколко типа:
  • среден тип
  • тежък тип
  • супер тежък тип
  • мулчери за био-маса

Средния тип мулчери са предназначени за раздробяване на клони с диаметър до 6-8 см. Предлагат се в работна ширина от 1.30 до 1.80 метра и са предназначени за трактори с мощност от 25 до 50 к.с.

Тежкия тип мулчери могат да обработват клони и да ги наситняват, като тук капацитета е до 8-10 см. в диаметър на всяко клонче. Естествено всички по-малки биват отлично раздробени в ситна биомаса, която подхранва почвата.  Предлагат се в работна ширина от 1.60 до 2.20 метра и са предназначени за трактори с мощност от 40 до 75 к.с.

Супер тежкия тип мулчери са богата гама модели от 1.60 до 3.00 метра работна ширина, като тук се шредират клони с диаметър 10-12 см. Агрегатират се към трактори с мощност от 50 до 100 к.с.

Всички шредери са изработени от изключително здрава стомана, италиански компоненти и са доказани в практиката на редица стопанства у нас.

Новите клиентите на Скайтрак могат да направят оглед на предлаганите модели мулчери на място в базата на фирмата или в стопанство, където вече се работи с тях.

Възможност за закупуване на лизинг.

За повече информация: 0888 666 000
 
2015-2021 © Всички права запазени - Скайтрак ООД