bg
Нов култиватор за лавандула печели доверието на клиентите на Скайтрак (СНИМКИ)

Нов култиватор за лавандула печели доверието на клиентите на Скайтрак (СНИМКИ)

14 Март 2019 г.
Производството на лавандула нараства в България с 41.8% само за година. Добрата доходност, която получават производителите от производството на декар земя, кара все повече стопани, занимаващи се със земеделие да обръщат поглед към тази култура.

Глобалните прогнози за развитието на пазара на лавандула до 2025-а година сочат устойчиво развитие, което затвърждава тенденциите за следващите години за увеличаване на площите с лавандула у нас.

Високите цени на изкупуване следващите години ще зависят от доброто качество на продукцията, а тя се определя от правилното отглеждане на лавандулата и точната техника използвана в стопанството. Поради развитието на това производство в последните години, производителите изпитват затруднения при намирането на точния инвентар.

Скайтрак отговаря на нуждите на производителите на лавандула и предлага на стопанствата прецизния култиватор за качествена обработка на достъпна за всяко стопанство цена.

Новия култиватор за лавандула се предлага в две модификации - с модул за торовнасяне и без торовнасяне. Работнашата ширина на едноредовата машина може да се регулира в диапазона 140-165 см.

Култиваторът е оборудван с 2 бр. органи - тип слънце  и 10 бр. култивиращи усилени органи, всеки с лапа 150 мм. Бункерът за торовнасяне, позволява регулиране на нормата на торене.

За повече информация: 0888 666 000 ; 0878 666 000

 
2015-2021 © Всички права запазени - Скайтрак ООД