bg
Плоска косачка тип 'тава' - идеалното решение за почистване на междуредия

Плоска косачка тип 'тава' - идеалното решение за почистване на междуредия

13 Май 2019 г.
Една от най-продаваните селскостопански машини от Скайтрак - това са плоските косачки тип "тава".

Това са много здрави и ефективни косачки, които вече са се доказали през последните 3 години със своята ефективност в стотици стопанства в България, а също и в Румъния, Македония, Сърбия и Молдова, за където Скайтрак изнася такива машини.

През последната година плоските косачки тип "тава" придобиха няколко технически подобрения, като едно от тях е замяната на металните рамена със стоманени синджири, които позволяват леко огъване на самата косачка по време на косене, най-вече в неравни терени.

Друга важна отличителна характеристика при плоските косачки от Скайтрак е здравият и голям редуктор, в сравнение с други подобни модели на пазара. При този редуктор, косачката може да бъде натоварвана сравнително много и за продължително време. Плоските косачки са предназначени за работа в овощни градини - за косене на силно обрасли междуредия. Могат да се използват и за почистване на междуредия в лозови масиви.

Силно популярно е използването им за косене на големи и силно обрасли дворове, както и за мулчиране на растителни остатъци след беритба, най-вече - зеленчуци. Голямият и двоен метален нож смила на дребно всички растителни остатъци и подготвя площите за последваща почвообработка.

Косачките тип "тава" се предлагат в работна ширина 1.20 и 1.40 метра. Техническите данни за двата модела са съответно:
  • Ножове : 2 броя
  • Работна скорост: от 6 до 8 км/ч
  • Маса:  128 / 195 кг
  • Минимална мощност на трактора: 16 / 20 к.с.

За повече информация и цена: 0888 666 000
 
2015-2021 © Всички права запазени - Скайтрак ООД