bg
Скайтрак отчита силен интерес към новите картофовадачи (ВИДЕО)

Скайтрак отчита силен интерес към новите картофовадачи (ВИДЕО)

15 Юли 2019 г.
Скайтрак отчита силен интерес към новите картофовадачи, които компанията предлага за втора поредна година на зеленчукопроизводителите. 

От продадените през изминалата година модели, бързо се разчува сред картофопроизводителите - високата производителност и качество на картофовадачите.

Едно от най-големите предимства на картофовадача е, че решава все по-задълбочаващият се проблем с наемането на сезонни работни на полето по прибирането на реколтата. Именно поради това, че цяла година всеки земеделец инвестира средства, труд и време за да дойде до момента на прибирането на посятото, то затова не трябва да се прави компромис с прибирането на реколтата.

Новият картофовадач е оборудван с нов тип транспортна лента със специални гънки, които не позволяват на картофите да се връщат към долната част на машината. Това запазва картофите здрави и без увреждания, дори при ваденето на пресни картофи.

Конструкцията е изработена от здрави стоманени компоненти, гарантиращи дълга експлоатация. Задвижването се осъществява от 4 броя вериги, а добре изработената геометрия на машината осигурява стабилна и бърза работа.

Работната ширина е от 140 до 155 см., а дължината 270 см. Масата на машината е 450 кг., като се агрегатира към трактори с мощност от минимум 25 к.с.

За повече информация, професионална консултация и цена: 0888 666 000

 
2015-2021 © Всички права запазени - Скайтрак ООД