bg
Скайтрак пуска ранна промоция на дискови брани за малки трактори

Скайтрак пуска ранна промоция на дискови брани за малки трактори

08 Юли 2019 г.
Скайтрак пуска ранна промоция на дискови брани за малки трактори. Вариантите, които предлагаме на земеделски производители са на изключително изгодна цена и качество - утвърдено през годините в стотици земеделски стопанства.

Дисковите брани са подходящи за работа в междуредия на овощни градини и лозя, както и за обработване на площи за слети култури и растителни остатъци от зеленчукови насаждения.

Скайтрак предлага 2 вида дискови брани: V образни и X образни. 

При V образните дискови брани обработката на почвата се осъществява на дълбочина от 12 до 14 см., като се предлагат 2 модификации с работна ширина: 1.3 метра и 1.5 метра. Необходимото агрегатиране е към трактори с мощност от минимум 18 к.с. Препоръчителната мощност е 22 к.с.

При X образните дискови брани обработката на почвата е още по-качествена, като смесването и разрохването на по-големите буци не е проблем заради двойния ъгъл на атака на режещите дискове. 

Голямото предимство при X образните дискови брани от Скайтрак са италианските назъбени дискове OFAS. Работната ширина при тези брани е съответно 1.8 и 2.1 метра. Работната дълбочина е 12 - 14 см.

Поради по-тежките и по-голям брой дискове (20-24 бр.), X-образните дискови брани се нуждаят от агрегатиране към малко по-мощни трактори в сравнение с тези за V- образните дискови брани. Нужната мощност тук е в дипазона 25 - 35 к.с.

За повече информация и персонална промо цена:
0888 666 000ВИЖТЕ ВИДЕО на дисковите брани в действие:


  
2015-2021 © Всички права запазени - Скайтрак ООД