Видео

Картофовадач - ТОП качествено вадене на картофи (ПОЛЕВИ ТЕСТ)

Новият модел картофовадач, който фирма Скайтрак представя на вниманието на българските картофопроизводители е машина, която ще ви спести време и разходи за сезонни работници. Машината е разработена и произведена в Гърция по поръчка на Скайтрак.

Работната ширина е от 140 до 155 см., а дължината 270 см. Масата на машината е 450 кг., като се агрегатира към трактори с мощност от минимум 25 к.с. Картофовадача е оборудван с нов тип транспортна лента със специални гънки, които не позволяват на картофите да се връщат към долната част на машината. Това запазва картофите здрави и без увреждания, дори при ваденето на пресни картофи.

Конструкцията е изработена от здрави стоманени компоненти, гарантиращи дълга експлоатация. Задвижването се осъществява от 4 броя вериги, а добре изработената геометрия на машината осигурява стабилна и бърза работа. За повече информация, професионална консултация и цена: 0888 666 000 , както и в сайта skytrak.bg
Лехо-образувател - загърляч за картофи и фасул

Машината извършва висококачествено загърляне на културите, като оформя лехи и вади. Стеблата на растенията получават високо обгръщане с мека почва, което ги защитава, осигурява влажност и подхранване.

В допълнение машината изчиства трева и нежелана растителност в междуредията. За повече информация, професионална консултация и цена: 0888 666 000 , както и в сайта skytrak.bg
Сеялка за рътен картоф с торовнасяне - видео от реална сеитба

Скайтрак предлага на българския пазар новите двуредови сеялки за картофи. Те са изработени от здрави компоненти и осигуряват отлично засяване при висока производителност. Спестяват разходи и ценно време в сравнение с ръчното засяване и загърляне.

Повече информация, цени и професионална консултация, можете да получите на телефон:
0888 666 000 
Дискова брана - V образна в действие (ПОЛЕВИ ТЕСТ)

Навесните V  образни дискови брани предлагани от Скайтрак се отличават със своята здравина и висока производителност.

Предназначени са за качествена почвообработка, дори в силно затревени площи. Минималната мощност на трактора за моделът с 1,3 метра работна ширина е 18 к.с., а за модела с работен захват от 1,5 метра са нужни 22 к.с. мощност на трактора. Ефективната почвообработка се извършва на дълбочина от 12 до 14 см., като броят назъбени дискове е съответно 14 и 16.

Повече информация, цени и професионална консултация, можете да получите на телефон:
0888 666 000
Дискова брана - X образна в действие (ПОЛЕВИ ТЕСТ)

Навесните X образни дискови брани се отличават с изключително качествена почвообработка на дълбочина от 12 см. Работните дискове са италиански - OFAS.
Браните се предлагат в три варианта: с работна ширина 1,5; 1,8 и 2,1 метра. Агрегатират се към трактори с мощност от 25 до 35 к.с.

Конструкцията при тези брани се отличава с предимството, че натоварва равномерно навесната система на трактора. Съчетанието между маса и правилен баланс - осигурява перфектна почвообработка, дори в наклонени терени.
Употребявани японски трактори с фрези - ТОП КАЧЕСТВО! (ПОЛЕВИ ТЕСТ)

Скайтрак е дългогодишен и най-голям вносител на употребявани японски трактори в България. Окомплектованите трактори с оригинални японски фрези осигуряват равномерна и качествена почвообработка в земеделски и овощни градини, оранжерии и селски дворове.

ISEKI TLE 4490 с кабина - 32 000 лв.
ISEKI TLE 4490 - 32 000 лв.
ISEKI TLE 4490
ISEKI TLE 4490, 55 к.с. - ЛИЗИНГ
ISEKI TG 6370 AGLK - ЛИЗИНГ
ISEKI TG 6370 AGLK - ЛИЗИНГ
Виж всички