bg
Все повече животновъди избират новата серия японски трактори ISEKI TLE 4490 с челен товарач

Все повече животновъди избират новата серия японски трактори ISEKI TLE 4490 с челен товарач

20 Януари 2020 г.
Все повече животновъди избират новата серия японски трактори ISEKI TLE 4490 с челен товарач за ефективна работа в своите ферми, особено при наличнието на тесни пространства, които трябва да се почистват или са нужни за закарване на фураж и материали.

Новият модел ISEKI TLE 4490 е и изборът на животновъда Нанко Христев, който има ферма в землището на село Васил Левски, община Карлово.

"Срещнахме трудности с намиране на работници, с почистване, с нареждане на слама, грубия фураж. Затова решихме да си закупим някаква техника. Ориентирахме се към Скайтрак и избрахме този тип трактор, с който основно го ползваме за почистване на обора, подреждане на бали и разкарване на балите за храна на животните. ", споделя инициативния фермер и добавя:

"Първоначално мислехме да вземем някой по-малък трактор, така, най-много до 30 коня, 2-ра употреба трактор. Минахме през няколко салона за продажба на трактори, 2-ра ръка и нови. На едно, на 2-ро, на 3-то място и стигнахме най-добрият вариант - при Скайтрак, да се закупи трактор, като най-добро съотношение между цена и качество на тракторите. След като посетихме, базата за закупуване на трактори на Скайтрак, служителите ни посочиха предимствата на новия трактор пред стария. Благодарение на служителите на Скайтрак, които ни помогнаха и ни обясниха за възможностите на дадения трактор, ние избрахме оптималния вариант трактор, който да покрива нашите нужди в стопанството за момента.""За в бъдеще мислим пак да се закупуваме инвентар от Скайтрак понеже сме доволни от обслужването на машината и контактите, които поддържаме с тях. Навреме идват за масло да сменят, интересуват се от състоянието на трактора и въобще доволни сме от поддръжката, която имаме от тях.  Сега напролет мислим да си закупим един мулчер, с който да почистваме пасбищата, които ни дават. И сигурно пак от Скайтрак ще го закупим. 

Препоръчвам на всички, които са решили да си закупят даден вид трактор, да се обърнат към фирмата Скайтрак и към нейните служители и с тяхна помощ вече те да си стигнат до оптималния за тях модел трактор, който мисля, че ще го вземат при много изгодни условия за самите ползватели. Те го вземат нов трактор, на сравнително добра цена, изгодна цена, и е един много лесен за поддръжка трактор. Мисля, че всеки, който предпочете и избере трактор на фирмата Iseki ще остане доволен и няма да направи грешка при закупуването на марката трактор. "

За повече информация и лизинг: 0888 713 689
2015-2021 © Всички права запазени - Скайтрак ООД