bg
Iseki TG 6370 е специално разработен за нуждите на зеленчукопроизводители и овощари

Iseki TG 6370 е специално разработен за нуждите на зеленчукопроизводители и овощари

14 Септември 2016 г.
Скайтрак представя на българските фермери модела на ISEKI – TG 6370 – компактен, маневрен, подходящ за малки и сртедни по размер земеделски стопанства. Моделът TG 6370 е практичен трактор обслужващ нуждите на зеленчукопроизводители и овощари, благодарение на високо стандартното си оборудване и голямата си функционалност.
​​​

Моделът TG 6370 е оборудван с три цилиндров дизелов двигател, с обем 1650 м3, който отговаря напълно на европейските изисквания за отделяне на вредни емисии STAGE III B. Мощността  на трактора започва от 40 к.с. Капацитетът на горивния резервоар е 40 литра. Максималната скорост е 36км/ч.

Тракторът е оборудван със синхронизирана трансмисия Power Shift с два съединителя, с 24 предни и 24 задни скорости и задвижване на колелата 4х4. Тракторът разполага и с технология SMART SHIFT  за автоматично превключване без прекъсване на въртящия момент.  Оборотите на независимия ВОМ 540 и 1000 об/мин, като има и функция мек старт. Спирачната система е с мокри дискове. Навесната система е CAT II  триточкова с две двойки двойно действащи хидравлични клапи , като максималното тегло на повдигане е 1270 кг. Капацитетът на хидравлична помпа е 75 литра в минута. Тракторът е оборудван  с джойстик за товарач.

Моделът осигурява необходимия комфорт на оператора, благодарение на рамкираните врати и големите прозорци, които осигуряват комфортна работа по време на всички метеорологични условия. Кабината е климатизирана, с възможност за филтриране на въздуха, контролното табло е цифрово и показва всички използвани функции в момента на работа. Iseki TG 6370 е с възможност за 360 градусова гледка, която позволява отличната видимост на оператора във всяка една ситуация.
 
За повече информация относно предлаганите модели на Iseki се свържете с нас на телефон : 0888 666 000 или на info@skytrak.bg
2015-2021 © Всички права запазени - Скайтрак ООД